Parfumurile Roxanne sunt replici de parfum dupa cele originale. Parfumul persista si prezinta caracteristici identice cu cele originale, intr-o proportie mare. Mirosul persista 8-12 ore pe piele in functie de pH-ul avut. Daca acesta se aplica pe haine , persista pana la 48 de ore. Acest lucru se datorează compoziției, constând dintr-un procent ridicat de uleiuri esențiale și mai puțin alcool.

Parfumul este inspirat de energie si de varietatea culturilor din lumea cosmopolitana. Aroma se potriveste imaginii unei persoane elegante, cu gust rafinat si un farmec unic. Cel care detine acest parfum este indraznet si puternic, dar in acelasi timp, pasional si senzual. Parfumul Roxanne întruchipează deschiderea către lumea cosmopolita şi prezinta stilul bărbatului modern, încrezător în sine, care îşi urmează hotărât ţelurile. Compoziţia parfumului prezinta trăsături, cum ar fi, eleganţa şi inovaţia.

Parfumul Roxanne vă conferă avantajul de a fii în centrul atenţiei şi să fiti admirat de cei din jurul dumneavoastra. Acest avantaj de a iesi in evidenta va este conferit de acest parfum puternic si persistent. Aceste parfumuri sunt accesibile pentru orice buzunar, probabil cel mai ieftin parfum de calitate din Romania. Parfumul Roxanne este un parfum pentru orice barbat, care evoca un sentiment de libertate absoluta, care este, de asemenea, filozofia brandului Roxanne. Parfumul este perfect adaptat la orice stil de viata si character individual, plin de energie si creativitate.

Prin calitatea si persistenţa acestor parfumuri încercăm să dăm o personalitate şi o încredere fiecarei persoane în lumea cotidiană. Preţul acestui produs il face accesibil şi va creea o dragoste la prima vedere pentru orice persoana dornica de a cunoaste calitatea unui parfum de calitate.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.
Mergi sus

Cauta produsul dorit

Adăugat în coș