Care sunt cele mai atractive arome pentru o femeie?

Puterea parfumului este de netăgăduit. Un miros poate provoca emoții puternice și chiar atracție. Femeile iubesc multe parfumuri diferite, dar anumite arome le atrag pe femei mai mult decât altele.

Există o știință în spatele mirosurilor și motivul atracției lor. În timp ce fiecare femeie nu este la fel și are propriile preferințe, unele mirosuri le fac să vrea să se apropie.

Secretul pentru a atrage femeile poate fi în felul în care miroși. Descoperă aromele pe care femeile le găsesc irezistibile.

 

Vanilie

Vanilia este un parfum universal popular pe care îl poartă atât bărbații, cât și femeile. Există ceva seducător și jucăuș în mirosul dulce. Aroma de vanilie este reconfortantă și atractivă în același timp.

Într-un studiu din 2017, cercetătorii au prezentat aproape 400 de participanți cu 66 de mirosuri la două concentrații diferite. Le-au spus să evalueze gradul de plăcut al fiecărui miros și intensitatea fiecărui miros. Ei au descoperit că genele anumitor oameni fac transpirația bărbaților să miros dulce, ca vanilie.

Această cercetare nu este un semn pentru a începe să ieși fără duș, deoarece unor femei le va plăcea mirosul dulce. Aceeași genă la alți oameni vă poate face transpirația să miros dezgustător. În schimb, fă duș folosind produse cu parfum de vanilie.

Curăță-ți corpul cu tamponul corporal Spongelle’s Tobacco Vanilla. Este infuzat cu arome calde și masculine de mentă, lemn de santal, boabe de vanilie și mosc.

 

Lemn de santal

Lemnul de santal este un parfum foarte popular folosit în parfumuri dintr-un motiv. Are un miros bogat și scump și este clasificat ca un parfum lemnos adesea folosit ca notă de bază.

Puteți găsi lemn de santal în parfumuri, săpunuri, loțiuni și lumânări. Acesta completează și îmbunătățește alte ingrediente utilizate în aceste produse.

Într-un studiu, cercetătorii au descoperit că inhalarea parfumului lemnului de santal poate stimula starea de spirit și excitația. Uleiul de lemn de santal a făcut ca pulsul participanților să crească. În India de Est, lemnul de santal este folosit ca remediu pentru persoanele cu tulburări mintale.

Încorporează acest parfum în rutina ta folosind tamponul de corp Winter Rose de la Spongelle. Tamponul infuzat este realizat cu lemn de santal cald și mosc senzual. De asemenea, conține bergamotă, iasomie și orhidee de iarnă. Winter Rose este parfumul lemnos perfect pentru a te face să mirosi irezistibil.

 

Lavandă

Lavanda este un parfum grozav atunci când te simți rănit și stresat. Femeile adoră parfumul calmant al lavandei datorită beneficiilor sale de ameliorare a anxietății.

Este folosit în aromoterapie și ar putea avea anumite beneficii pentru sănătate. Cercetările arată că parfumul de lavandă poate reduce nivelul de stres și te poate face să te simți mai relaxat. Oamenii folosesc lavandă într-un difuzor, ca ulei esențial pe piele sau chiar sub formă de supliment.

Încercați loțiunea de corp cu lavandă franceză de la Spongellé. Oferă o combinație liniștitoare de unt de shea, ulei de jojoba și vitamina E. Formula este, de asemenea, infuzată cu ceai de lavandă, Hesperide, ambră și arome lemnoase. Îți va lăsa pielea moale și hidratată și îți va oferi parfumul perfect de lavandă.

 

Mosc

Moscul este un element de bază în parfumerie datorită parfumului său bogat și atrăgător. Moscul tradițional provine din secreția de căprioare masculi, folosită pentru a atrage femele de căprioare. Natura animală a moscului îi conferă nuanțe senzuale, chiar dacă ingredientul nu mai provine de la animale.

Acum moscul sintetic este folosit pentru a imita parfumul. Mirosul de mosc este greu de descris, dar este similar cu un miros natural al corpului. Moscul este o altă notă de bază comună, deoarece poate spori aproape orice parfum.

Puteți găsi mosc în aproape fiecare listă de ingrediente din produsele Spongellé. Un produs care folosește mosc este tamponul pentru corp Beach Grass. Notele de vârf ale gelului de corp sunt picante, fructate și verzi, cu note de mijloc de iasomie, trandafir și pudră. Notele de bază conțin ingrediente de mosc, acvatice și lemnoase.

 

Vetiverul

Vetiverul este un parfum versatil, intrigant, care îi place femeilor. Provine dintr-un ulei esențial extras din rădăcină și este bun pentru piele. Mirosul este pământesc și amintește de gazonul proaspăt tăiat. Calitățile calde ale vetiverului pot fi relaxante și întăritoare.

Este chiar cunoscut sub numele de „uleiul liniștii”. Cercetările au descoperit că vetiverul poate ajuta la îmbunătățirea funcției creierului și a vigilenței.

Obțineți mirosul în duo-ul de cutie cu portocală cu sânge de la Spongelle. Cele două tampoane sunt infuzate cu vetiver și mirosul dulce revigorant al portocalei cu sânge. Este combinat cu mosc de vanilie și alte arome atrăgătoare.

 

Scorţişoară

Condimente cu scorțișoară și totul frumos. Femeile nu se satură de mirosul de scorțișoară. Mirosurile picante sunt calde și îmbietoare. Poate evoca amintiri despre sărbători, coacere și vremuri fericite.

Scorțișoara a fost folosită în parfumerie de mii de ani. Egiptenii foloseau acest condiment în parfumurile lor. Unele cercetări sugerează că scorțișoara poate chiar stimula creativitatea.

Puteți încorpora scorțișoară în spațiul dvs. aprinzând o lumânare sau prin produsele pentru corp. Încercați tamponul pentru corp cu scorțișoară și miere de la Spongellé. Este infuzat cu extracte de yuzu, edelweiss și rădăcină de vetiver.

Tamponul picant conține, de asemenea, batoane de scorțișoară, cuișoare proaspătă, pulpă de dovleac, cremă de vanilie și zahăr de arțar. Vă puteți curăța, exfolia, masa și hidrata pielea în timp ce vă învăluiți corpul în parfumul atractiv de scorțișoară. Este perfect pentru încălzirea acestor luni mai reci!

 

Citrice

Mirosurile de citrice au un miros curat și proaspăt și au efecte energizante. Ce nu este de iubit? Femeile sunt atrase de mirosul fructelor precum lămâi, lime, grepfrut, portocale și mandarine.

Citricele sunt adesea folosite în aromaterapie pentru beneficiile sale de stimulare a stării de spirit. Poate avea chiar efecte pozitive asupra sistemului limbic. Un studiu a constatat că parfumul de lămâie a ajutat la îmbunătățirea imaginii corpului și a încrederii în sine.

Ofera-ti tie si celor din jurul tau un impuls folosind un parfum de citrice. Începeți cu loțiunea de corp Freesia Pear de la Spongellé. Este infuzat cu lămâie și grapefruit pentru un plus de citrice. De asemenea, loțiunea vă va hidrata și hrăni pielea.

Terminați prin stropire cu Morning Bloom, care conține citrice verzi, mandarine și tonic pentru grapefruit. Este parfumul perfect energizant de citrice. Vine într-o sticlă de pulverizare portabilă, ceea ce face ușor să călătorești cu sau să iei cu tine în deplasare dacă trebuie să aplici din nou.

 

Mentă

Menta are un miros curat care poate fi atractiv pentru femei. Miroase la fel de bine pe cât are și gust, iar mirosul de mentă poate semnifica că ai o igienă bună.

Când este ingerată, menta are multe beneficii. Studiile au arătat că poate ameliora simptomele digestive, poate reduce greața și poate ameliora spasmele intestinale. De asemenea, se crede că îmbunătățește memoria și calmează pielea inflamată.

Ca parfum, menta are efecte energizante si te face sa mirosi proaspat. Încercați Ornamentul de sărbători Peace On Earth al lui Spongelle. Tamponul conține mentă proaspătă, acord de aer rece, zahăr spumant și boabe de vanilie.

 

Feromonii

Feromonii nu sunt la fel cu celelalte arome enumerate, dar creează, fără îndoială, o aromă atractivă. Feromonii sunt o substanță chimică pe care oamenii și animalele o produc în mod natural. Spre deosebire de hormonii din corpul tău, feromonii se află în afara corpului tău și pot influența oamenii din jurul tău.

Influența este subconștientă, dar puternică. Feromonii te pot face să fii mai atras de cineva și, de asemenea, pot trimite semnale. Multe animale comunică prin feromoni și pot spune dacă sunt în pericol.

Există patru tipuri diferite de feromoni: eliberator, primer, modulator și semnalizator. Feromonii primerului necesită timp pentru a obține un răspuns, dar afectează dezvoltarea și reproducerea. Feromonii semnalizatori sunt responsabili pentru furnizarea de informații. Feromonii modulatori pot afecta funcțiile corpului, cum ar fi menstruația. Feromonii de eliberare sunt conectați la excitare și atragerea unui partener.

Mai multe cercetări trebuie făcute cu privire la efectul pe care feromonii îl au asupra oamenilor. Cu toate acestea, nu strică să te asiguri că parfumul tău natural poate străluci. Nu vrei să-ți copleșești pielea cu parfumuri. Un indiciu subtil este tot ce ai nevoie.